Sex kalendrar kvar! Vill du ha en?

Mjau vad roligt att kalendrarna går åt! De gör ju mer glädje på din vägg än liggande i min låda!

catcalendar

Det är egentligen bara en enkel månadskalender som är reklam för en viss kattmat, och jag har fått ett dussin gratis av deras snälla representant… Därför tar jag inte betalt för dem mer än den lilla portopengen, och den går som ni ju redan förstått direkt till ny KattHjälp!

Så ett särskilt tack till beställarna Alice och Annica som förstod det och satte in en extra slant! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *