Vinterharmoni

För många av oss katter är vinter, kyla och snö en enda jobbig fasa, och vårens ankomst hett efterlängtad. Sedan finns det ju de av oss som njuter av vintern och ser den mest som ett festligt upptåg – ny design på den lekfulla naturen liksom, och något att njuta av! Jag är en vinternjutare (Pälsen är ju lagom varm hela tiden!) och här ska ni få se ytterligare en:


Min kompis Jansson gillar snön! Se så elegant han skuttar runt och leker! Och vilken vacker svansföring – han är en riktig ÄdelKatt, det syns minsann!

Vad hittar du på för SnöBus?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Vinterharmoni”

 1. Mjauuuuuuuuuu,här sätter vi nog helst inte ens en busig liten tass i snön / Jam & Kram från oss i Vinter ?

  Men vår matte har visst satt Livets Tass i bloggen,säger hon 😉

 2. SNÖ??? isch tvi vale….Jag gillar inte det där vita!..Å inte Bastian heller…tihi han fryser efter 2 minuter ju….med den korta så kallade pälsen! Jag väntar till våren med att njuta av utepromenader,,, brrrr

  Puss
  Indra

  1. Mjau men för korta stunder så kan snön vara riktigt skojig! Hm jag får väl låna ut lite tassFluff så att ni klarar er lite längre??! *fniss* TassKram Wikki

 3. Matte påstår att jag är som Jansson och hoppar men jag tror att matte är döv för hon hör varken mullvadarna eller mössen under snön som jag gör.
  Tass
  Skrutt

  1. Mjau människor är verkligen sorgligt begränsade så det är tur att vi katter kan hjälpa dem! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *