Kom till vårt bord!

logo4

Örebro Katthem kommer att ha ett bord på NERKs stora kattutställning i Conventum Arena den 29-30 januari! Det blir lotterier och kattinformaion. Du kommer väl förbi och tar en lott?!

Om någon har kattsaker som vi kan ha till vinster på lotteriet så tar vi tacksamt emot dessa!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kom till vårt bord!”

  1. Jag kommer i alla fall förbi och hälsar på, på söndagen!!! Få se om brorsan är med som sällskapskatt, men det är inte säkert att han får plats om det finns andra missar – som inte vill klå upp domarna – som vill komma… :o)

    Får vi se en Wikki i egen hög kattlighet, eller är du bussig och låter andra vinna?

    1. Mjau, jag har lämnat tass over till de andra skönheterna, efter en fadäs med pälsen… Den har inte riktigt fått förväntad återväxt efter ähm… kalhygget för ett tag sedan. Men jag har lovat att skicka min flatcat som support! NosPuss Wikki

  2. Våran matte och gammelmatte tänker komma, om de bara är frisk nog då! Så är det någon som är nyfiken på klosterkatternas mattar, är det bara att pallra sig till Örebro…

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *