Saknar du kalender för 2011???

Nu är det dags att ta ned alla år 2010s almanackor och kalendrar från anslagstavlor och väggar! Har du skaffat dig en kattkalender för 2011? Vill du ha en kalender med mig Wikki i som decemberkatten?!!!

imgb190
Stora matte har fått en låda med hela 12 st kalendrar i, och skickar gärna ett exemplar till den som vill ha en – mot en liten portopeng på 30 kr. (Mjau det fattar ni säkert att det är LITE mer än vad portot kostar men det som blir över går ju till KattHjälp, det kan ni lita på!!!)

1. Det är ”Först till kvarn”-principen!
2. Skicka ett mail till mig med namn + adress på bloggkatten@hotmail.com !
3. Du får ett svarsmail med info om hur du skickar portopengen!

(Och det kan KANSKE finnas en LITEN chans att få tag i några fler kalendrar, om de inte räcker till alla som vill ha!)

Två kalendrar är tingade, tio kvar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Saknar du kalender för 2011???”

    1. Hi hi Nalle du har gett mig så mycket att till Dig ska jag spara ett särskilt Ex med min dedikation! ? NyårsNosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *