Blev du också rädd för smällarna?

catfireworks
Trots att Stora matte och Stora husse inte skjuter raketer utan det bara sker längre bort i grannskapet, så var min röda Landetkompis Ville så rädd att han kröp långt in under skrivbordet och gömde sig bakom papperskorgarna och pep oroligt.
catandfireworks

Nova och jag har inte brytt oss alls om smällandet i grannskapet, men vi är å andra sidan ganska vana vid allsköns stadsljud. Dessutom hade matte och husse gäster som hjälpte till att underhålla oss och musik var på som dränkte raketkrevaderna. Vi sov gott rätt igenom hela ståhejet, jag på Jonas väska och Nova i korgen under vardagsrumsbordet…
spca_fireworks_poster_cat1
Och ibland kan man ju undra – tänk om bara en 10-del av alla fyrverkerikostnader gått till katthemmen istället – då skulle vi inte ha haft några problem!???!!???!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Blev du också rädd för smällarna?”

  1. Skönt att nyårsafton är över!! Igårkväll låg jag under soffan och Roxy under sängen och vi var jätterädda, trots nerfällda persienner och högt ljud på TV:n. Nu på morgonen är allt bra igen, jag har hjälpt till att lösa melodikrysset och Roxy sover skönhetssömn.. Tjejer…

  2. Fyjam vad otäckt det var jamar jag bara! *fräääs* Vi bor väldigt centralt och det blixtrade och smällde hela natten, dessutom ekade det mellan huset så jag fick ont i öronen. När det var som värst blev jag så rädd att jag nästan tappade pälsen, fast både matte och Wilma försökte lugna ner mig. Fyjam vilka otäcka påhitt tvåbeningarna har för sig! Jag förstår precis hur Ville kände sig.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, vi hoppas att det är över nu för alla er som är rädda! Jag kan försöka spilla över lite av mitt lugn till er?!! NyårsTassKram Wikki

  3. Puma är extremt rädd för allt som dånar och smäller som t ex åska och nyårsraketer såklart.
    Han for iväg in i gammelmattes garderob (som han öppnade dörren till själv) sen låg han där och morrade hela kvällen. Det värsta är att de skjuter ju en del även andra dagar och om Puma då är ute vet man ju inte var han tar vägen. Något som hänt just nu faktiskt, så vi hoppas han vågar komma in snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *