GranRas…

lumberjakcatseztimber
Julgranen hos LandetKatterna har åkt ut redan i tisdags, meddelar Stora matte. Den var en mycket till åren kommen plastgran som inte överlevde röda Villes klätteräventyr samma kväll. När en bastant kattkille äntrar konstgjorda metallgrenar som hålls uppe av spröda plastklykor så sker vissa bristningar… Det spreds mörkgröna plastfragment över hela golvet och granen såg plötsligt kal ut på ena sidan. Naturkatastrofen Ville tog dessutom med sig en stor del av glitter och kulor på vägen ned och försvann i ett moln av silver och blått skimmer in under skinnsoffan. Och eftersom belysningsslingan sade POFF redan på juldagen, så var resten ganska förklarligt.
xmasfern
För att tillfredsställa tre rastlösa LandetKatters behov av klätter – när de INTE alls vill gå ut i snön och busa – funderar Stora matte nu på att inköpa ett enklare klösträd! Något som inte förekommit på Landet någonsin, för vad ska man med klösträd när det finns en hel skog strax utanför?! Men missarna har alla passerat åldersstrecket när det kan vara befogat att få ha en klöspelare inomhus. timber1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *