Design som visar det bästa av katten

Visst skaffar man ett sådant här glasbord för att visa upp hemmets vackraste prydnad?

design
– det vill säga sin vackra katt alltså?! Bordet finns hos japanska CaseReal och har designats av Koichi Futatsumata. Förmodligen bara i ett exemplar som saknar prislapp…
cat_table
Mjau, jag hade passat utmärkt i den där gropen i mitten, tror jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Design som visar det bästa av katten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *