Behöver du hjälp att få tiden att gå?

Massor av mattar och hussar har lediga dagar så här kring jul och nyår, och det är vår kattliga plikt att aktivera och underhålla dem vid sådana tillfällen! När de därför inte är upptagna med att leka med och klappa oss katter, servera god kulinarisk kattmat, putsa på kattlådan eller bädda våra korgar så kan det vara nödvändigt att ge dem mer tankekrävande uppgifter! Att tillverka saker som går att sälja till förmån för det lokala katthemmet, till exempel!

Här har jag ett ljuvligt förslag: Gör en amigurumikatt!siamese
Jag hittade siamesen här, och ett mönster fanns tidigare som pdf här, det kanske går att beställa igen – jag är inte säker på att det är exakt rätt mönster heller, men googlar man på ”amigurumi cat pattern” så kan man hitta fler idéer! Den händiga kan säkert klura till hur katten katten ska göras ändå? *buff*

Förlåt, jag vet att detta inte är ett tillräckligt faktakontrollerat inlägg, men jag har lite andra viktiga saker att tassa med idag – bland annat planeringen inför det nya KattÅret som kommer! *tassvink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Behöver du hjälp att få tiden att gå?”

  1. I min bokklubb – Bonniers Bokklubb – har de en bok om hur man virkar amiguramis. Där bör väl finnas mönster till katter?

    Kram och Gott Nytt År till hela familjen!!!
    önskar sr. Carina, Gitte & Klosterkatterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *