Rafael norpar skinka…

Jag blir så innerligt glad över att se den här bilden:
rafaelstjalskinka
Klosterkatternas lillkille Rafael har förstånd att uppskatta julens delikatesser! Men Rafael, man ber väl att få lite först?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Rafael norpar skinka…”

  1. Mjau han har visat sig vara en ängslig tuffing – med framåtanda! Skönt att det finns en klostervrå för en sådan liten misse… NyårsTassKram Wikki

 1. hehe..ja det ser ut som lille Herr Rafael gillar julskinka!

  Hmmm det gör Bastian också, lite salt för min smak dock! Matte vill inte ge oss så mycket människomat, det är inte så bra för oss katter i längden…

  NosKram

  Indra

  1. Mjau vi gillar också skinka men vi får bara pyttepyttelite bitar! Men i kväll utlovas visst räkor?! NyårsTassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *