Elmer behöver också någon…

elmer
”Jag väntar!” säger Elmers blick. ”Jag väntar på någon som kan ge mig tillbaka den trygghet jag behöver! Och ett hem som inte försvinner…” Elmer kommer troligen från en man som under flera år bodde i en husvagn i ett område i Länna. Han är stor och ståtlig, cirka 5 år gammal. Mannen avled för fyra år sedan och hans katter lämnades vind för våg utan att bli omhändertagna. Snart bildades en kattkoloni som Kattstallet, Stockholms katthem och Djurhjälpen Vaxholm försöker hjälpa. Hos de sistnämnda finns Elmer.

De flesta katter som kommer därifrån är helt hanterbara dvs. tama. Elmer är lite avvaktande och mycket sliten efter sin tid som hemlös. Men han låter sig borstas, tvättas och pysslas om.

Den som vill hjälpa Elmer kan också bli ”fadder” för honom hos Djurhjälpen – det är ett bra sätt att stödja en speciell kisse på katthemmet! Men ett eget hem – det önskar jag att jag kunde spinna fram till dig, Elmer! *kurr kurr kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Elmer behöver också någon…”

  1. Jag önskar också att jag kunde spinna fram ett lugnt och fint hem åt dig och alla andra hemlösa katter. Tänk om många fler visste vilken kärlek och tacksamhet ni kan utstråla. Då skulle det bli rusning efter er!

  2. Vackre Elmer, vilken historia *sniff*! Jaaa, man önskar som Kattson, att man kunde spinna fram de allra bästa åt alla behövande… Vi spinner, önskar, och håller tassar för allt gott! Tasskramar

    1. Men ni och alla andra kattvänner som räcker ut tassen då och då när det behövs – ni hjälper verkligen många! Och det högaktar jag! *buffberöm* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *