Knäckformar i svanspälsen

Puh vad det finns mycket kul kring jul:

  • Jaga sin egen svans när det fastnat en klibbig knäckform på den

  • Julgransslingan i Stora husses julgran som kunde säga POFF och sedan endast spred ”svart ljus”

  • Små skinkbitar som trillade ned och förgyllde frukosten

  • Papper – högvis med kul prassligt julpapper

  • Och vild galopp i snön – inget koppel, inget som hindrade…

Men sedan är det också så skönt att KOMMA HEM igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Knäckformar i svanspälsen”

  1. God fortsättning! Borta bra men hemma bäst, det tycker vi också! Ni verkar ha haft fullt upp. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *