Tack alla vänner och bloggkatter!

Tack för julkort och JulKurr! Titta bara vilket fint som Micke och hans kattvänner skickat:

julkort

Och jag skulle nog kunna bli julkortkatt också:

imgb186

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Tack alla vänner och bloggkatter!”

 1. Håll utkik efter mina auktioner på Tradera i veckan som kommer. Jag kommer att ha ett särskilt julpaket, som jag tillägnar Snuffes fond. BARA i julfärger och BARA i en enda upplaga.
  Hawknest på Tradera, det är jag det.

  1. Mjau så spännande! Underbart av dig! *svansdans*
   Hoppas att Sawyer kommer att må bra nu! Det är i alla fall det viktigaste! ♥
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *