Den Bästa JulKlappen

Vi får så mycket prylar i juletid – så mycket som vi kanske bara behöver hälften av, om det ens. Men jag vet några som fick mindre…


…nämligen den stackars familj i Malmö vars hem eldhärjades vid klockan 3 i natt, berättar Aftonbladet . En granne larmade brandkåren, som fick ut hela familjen – och alla tre husdjuren, en katt, en kanin och ett marsvin. På bilden har missen just fått syrgas. Djuren är nu på djursjukhuset och mår bra.

Tack brandkåren – inte nog med att familjen räddades, jag tror också bästa julklappen är att det käraste de hade i övrigt, alltså katten, kaninen och marsvinet är räddade nu! Jag håller också tassarna för att familjen får hjälp att ordna resten av julen, så gott det går…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Den Bästa JulKlappen”

 1. Fantastisk historia i nöden. Vi är så glada att barndkåren tyckte att ALLA familjemedlemmarna var viktiga att rädda! Tasshonör till de modiga branmännen.

  Hoppas familjen får all stöd de behöver.

  NosPuss Sven och Signe

 2. *Gråter* & ? värker,men…
  Vilken underbar Juklappp trots allt!!
  Jag minns tbx då min gravida dotters hem brann ner & nu i jul fick vi en bok…
  ” Från Aska till Villa”…Ett oerhört starkt minne

  / Jam & Kraaaaaaaaaaam

  1. Så häftigt ändå att ha alla räddade! Det är viktigast av allt! Ting kan ersättas men inte liv… JulKurr och NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *