I morgon ska jag tassa ut igen…

imgb188
I mitt VinterFluff 4.8 – men nu ska vi gosa gosa gosa – och leka lite med våra Landetkattvänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “I morgon ska jag tassa ut igen…”

    1. Synd bara att matte behövde åka tillbaka till Örebro för att jobba så snart – vi hade superkul i Landetsnön och nu säger Stora matte att Landetkatterna går och gnäller och saknar oss! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *