Vinnare i tävlingen om JulKattMinnen!

cimg
Fyra bidrag kom in till tävlingen om JulKattMinnen:
1: Yatsy’s och Tess granminne
2: Skat-Anns och Smulans julpyntande
3: Pejst och Janssons julbestyr
4: Nalles julminnen

Nova och jag har verkligen haft svårt att besluta oss för en vinnare, för alla fyra berättelserna är lika ljuvliga! Så lotten fick avgöra, och den som vinner HelloKittyKalendern med alla små Kittysar är:
NR 1 – TESS OCH YATZY!!!!!

Grattis! Maila adressen, så postar vi paketet på måndag! Men se sedan bara upp så att lille Connor inte stoppar någon liten Kitty i munnen! God Jul!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vinnare i tävlingen om JulKattMinnen!”

  1. Åh vad roligt! Tusen tack! 😀 Det ska jag berätta för Yatzy och tacka henne för att hon ger så fina minnen 🙂 Mailar alldeles strax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *