Trollslända – julkul leksak!

Mjau, jag har utsett Landet-katterna Tanja och Ville att vara mina testpiloter på en spännande ny kattleksak! Från Djurkedjan kommer den här:
sl
Tillåt mig inspektera! Tanja gör en grundlig noskontroll av flygfäet som sitter stadigt monterad på en mjukt svängbar ståltråd. Men Ville vill också ha:sl1
Hallå där, brorsan, den är min!!! Tanja är lite för lat för att flytta från sin älskade Bumbisbädd, men hon gillar den nya leksaken så Stora matte hoppas kunna motionera sin lilla fetknoppskatt med den.
sl2
Jaktlusten bara lyser i ögonen! Sländan rör sig ganska fågellikt och i alla fall Ville är raskt sjövild på att jaga den:
sl3
Fast plötsligt har jakten blivit komplicerad och något är i vägen! Det lilla problemet löser Ville snabbt och studsar efter trollsländan som en röd blixt.
sl4
Det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KUL! Jo då, Tanja lyckas också komma igång med jakten efter en stunds övervägande:
sl5
Men som sagt, hon behöver röra mer på sig så det blir ett längre lekpass i morgon, nästa dag och nästa och… Nova och jag ska också testa sländan när vi kommer på julbesök!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Trollslända – julkul leksak!”

    1. Mjau den tålde både tassar klor och bit och slit! Riktigt hållbar. Och en sådan ståltråd som inte går att göra sig illa på eller fastna i! Och gillades av Landet-katterna! NosPuss Wikki

    1. Hi hi matte har fått hänga upp vår slända utom räckhåll en stund, så nu vilar vi! hälsar Landetkatterna. NosPuss Wikki

  1. En SÅN ska vi ha i julklapp om vi får bestämma, den verkade jamarns skojig!!!
    Men inte får eran stormatte vara stygg och kalla Tanja för fetknoppskatt! Hon är ju bara som Pejst; lite lös och flexibel i konturerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *