DrömKattHem…

Filmen jag visade igår om ”The Great Cat Rescue” hade inslag från fanTASStiska ShadowCats och jag måste ju bara få visa lite mer från deras hemsida! ShadowCats inriktar sig på hemlösa förvildade katter, både med att placera dem i fosterhem och i TNR-projekt.
sanc_rum
Men det jag gillar mest med dem, är deras Sanctuary – ett katthem i Round Rock, Texas, där många av de illa hanterade missarna får ett fridfullt vackert hem och kan stanna där livet ut! I synnerhet de katter som är allvarligt sjuka, skadade eller på annat sätt svåra att få adopterade. Det kan betyda katter med FIV eller vanvårdsskador. Här får de en trygg fristad den återstående tiden sitt liv.
sanc_rum1
I ett specialbyggt, mycket vackert hus med fantastiska uterum och fiffiga lösningar för alla slags katters behov lever dessa många katter gott, och får den vård de eventuellt kräver.
sanc_ute
Tänk om man skulle ha resurser att bygga ett sådant katthem??? *drömmer* Via webcam kan du se vad katterna har för sig just nu!
sanc_ute1
Jag tror alla katter skulle gilla att bo så här! Fast jag skulle inte vilja flytta till Texas – tänk att behöva vara rädd för coyoter?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *