Rätt tidningsomslag!

rttomsl
Så här ser det rätta omslaget ut till jultidningen som Jippi, Mynta och Goe hjälper sin matte att göra. Och titta, mitt namn står ju också med!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rätt tidningsomslag!”

  1. Såå söt du é som tassar in detta….
    Klart DU ska stå på Omslaget,Wikki ?

    1000-Tack för att du ville vara med i vårt JulMagazine 🙂

    / Jam Kram & Nosepûssar Jippi,Mynta & Goe mé reporter matte………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *