På min Önskelista…

julkula_katt1

En läcker kattjulkula som jag hittade på Åhléns hemsida. Fast den fanns inte i vår lokala butik när jag kollade, och den i Eskilstuna hade inte heller när jag skickade dit Stora matte att kolla. Typiskt att man är sent ute! Fast å andra sidan var 99 kr lite väl dyrt!

kattklocka2

Ännu mer sent ute är jag med att sukta efter denna äggklocka – den var förra årets julklapp från Lagerhaus. Typiskt. Och så skulle jag vilja ha en Folkmanis handdocka i kattmodell, som den här, fast Wikki-modell:

folkmanis
Mjau, jag kan dock redan konstatera att jag har de tomma sardinburkarna… *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “På min Önskelista…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *