Sovmorgon…

Efter gårdagens strapatser så tog vi sovmorgon, Nova, Stora matte och jag!

165

Eller rättare sagt, eftersom det var en lång dag igår med mycket åkande för Stora matte, först från Eskilstuna och hit för att hämta oss och sedan till Arboga för begravningen (*sniff* vi saknar dig, goaste farmor!) och därefter åkande tillbaka hem till Örebro – så sov hon kvar hos oss. Fast i morse halv sex tassade Stora matte upp och skjutsade husse och matte till sina jobb så slapp de springa till bussen. Så kom hon tillbaka till oss och DÅ gick vi i idé och snusade tills nu! Jag har sovit på hennes arm hela morgonen och sånt behöver en liten svartvit katt ibland!

Och bäst av allt – hon stannar till i morgon också! *spinner*

Nu ska jag sova middag i min skokartong. En katt kan inte sova för mycket…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sovmorgon…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *