Tack för allt, husses farmor!

Förlåt att jag försummar er, bästa bloggvänner – men idag gick andra plikter före…

farmorskista
Med högtidlig svart rosett om halsen fick Wikki FlatCat representera alla oss katter och människor som kommer att sakna farmor… Hon har fått den vila hon längtat till, och kan tillsammans med katterna Gosa, Clintan och Maja njuta av SkaparKattens Frid! Tack för allt, farmor!

Och i kväll vill vi ägna oss åt att tänka på henne! Vi hörs i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tack för allt, husses farmor!”

    1. Mjau tack för stödet! Det kanske blir lite vingligt bloggande de närmaste dagarna, men då vet ju alla varför! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *