Katter som kommer in…

luddeluddan

Hurra, Semi är inne! Och innan det gått att kika om det är en han eller hon så heter kissen Ludde-Luddan! Hoppas nu att kattens mage kommer i balans igen med hjälp av kokt fisk och skonsam matning! Skönt att veta att den får hjälp nu! Läs mer här.

Och det verkar som att min kompis Slumpen ska få några julkattungar att leka med! Det ska jag rapportera mer om senare, om det lyckas bli kattungetillskott hos honom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Katter som kommer in…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *