Bohemia design gör mig glad!

burk
Här har jag hittat katt-julklappar som gör sinnet glatt! Med en härlg nostalgikänsla och skön stil borde alla hitta något spännande att lägga i paketet! Fina muggar finns i olika storlekar och färger:
rdmugg
Vad sägs om den här emaljerade mat- eller vattenskålen?matskl
Åh, en röd tvålkopp lyser ju upp:
tvlkopp *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bohemia design gör mig glad!”

    1. Mjau det var en sida med massor av bra inspiration, tack för tipset! Jag hittade massor av saker och sidolänkar som jag kommer att använda…. *kurr kurr*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *