Kan du hjälpa en sjuk Östgötakisse?!

Den här katten kallas ”Semilånghåret” av Malin och gänget i Östgötakatterna, som försöker rädda alla missar i en koloni och som de lyckligtvis lyckats decimera radikalt på ett positivt sätt. semiln1
Men nu är Semi sjuk! Malin skriver ett nödrop på bloggen: ”Semilånghåret har diarré och behöver akut komma in i värmen, det bara rinner ur den! Allra helst i ett hem där det inte finns några andra missar, då man inte vet vad missen lider av. Det behöver inte vara smittsamt, men det är dumt att chansa. Vår vet har inte öppet och den enda station i närheten av oss är Valla, om de kan ta emot den. Om den går in och om de kan ta emot så görs det en bedömning i första hand av veterinär, vilket är det mest optimala!”
Jag är långt borta från dem, så min hjälp är vad jag kan göra: Höja en tass och ropa på MER hjälp!
 • Finns du i Östergötland och kan sköta en sjuk och också skygg katt!? Kontakta Malin!

 • Eller stöd Östgötakatterna med en peng till deras konto på Swedbank
  clearingnr: 8480-6, kontonr: 914618599-7.

All hjälp är välkommen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kan du hjälpa en sjuk Östgötakisse?!”

  1. Mjau ni hjälper ju till genom att ge Tindra ett hem – det är äl hjälp det också!? *spinner* NosPuss Wikki

 1. sötaste lilla stackars Semi… Snälla, snälla gå in i buren så veten får fixa det räliga! Buffar

 2. Tack för att du hjälper mig att ropa efter hjälp 🙂 missen är inne i alla fall så nu söker vi stödhem för den lille missen.
  Hoppas att magen kommer att bli normal, men det tar nog tid kan jag tro.
  Tack snälla Wikki
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *