Snygga killar…

Så här ser min Landetkompis Mjurre ut:mjurre1

Och så här ser Indras lillebror Bastian ut:
bastianb

Jag säger bara: Visst är det snyggt med svartvita pojkar!?? *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snygga killar…”

  1. Bastian rodnar av stolthet…att få synas i ärevördiga Wikkis blogg! Och du milde jamarn va lika de där två är! Mjurre e ju lite större å stiligare förståss men Bastian tar sig…mmmm det gör han minsann.

    NosBuffar

    Indra o lille Bastian

    1. Mjurre, (Som fyller 15 år på juldagen) tycker det är fint att bli kallad stilig – bugar tacksamt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *