Tävling hos Kompis

På katthemmet Kompis blogg kan du vinna den här boken:
kiddies1
Vill du veta allt om katter? När 12 åriga Nadja får uppgiften att skriva en bok om katter hjälper hennes 8 åriga lillebror Ebbe henne. Ebbe ställer frågor och Nadja tar reda på svaren. Katten Missan hjälper till.

kiddiesslag
Katter för kiddies är en bok för dig som är nyfiken på hur det är att ha en egen katt eller kanske själv redan har en katt och vill veta mer om kattens historia, olika kattraser, hur man gör egna kattleksaker och hur man bäst tar hand om sin katt. Boken är riktad till barn men även vuxna har nytta av faktarutorna.

Ylva Stockelberg har skrivit sju böcker om katter. Hon svarar på frågor på Kattsajten och håller kattföreläsningar. Undrar om hon kan förklara hur jag ska bli mindre pälsöm och lära mig att tycka om att bli borstad?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävling hos Kompis”

    1. Mjau, men små människor växer fort… Så om du har vinnarturen får du väl spara boken till dess! *fniss* Lycka till! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *