Hjälp Södertälje katthem med lussandet!

Lussekatter bakas lite överallt i dessa dagar och på katthemmet kommer det att lussas av missarna själva! Du hittar hela omröstningen här! 
nikita
Mjau, jag måste ju erkänna att sammetssvarta Nikita är min favorit! När jag tittar in i hennes ögon, så undrar jag vad det är för liv hon haft, som fått denna avvaktande, liksom tveksamma blick att formas?

luciacat

Nikita är värd att få ett hem nu med massor av kärlek, ett hem som kan tända solkatter i hennes ögon! Och att bli lussekatt kan väl vara en bra början!?

Vill du hjälpa Södertälje Katthems katter är det här deras hemsida!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hjälp Södertälje katthem med lussandet!”

 1. Mmmm svartisar e sååå stiliga! Bastian gillar ju svartvita bättre förståss! Matte hittade en katt i den där omröstningen som heter Nisse å han e såååååååå ini jamarns lik Bastian så hon gick och röstade på honom!

  fnissjam

  I och B

 2. Jag, som har förmånen att få träffa alla dessa lussekatter i verkligheten, kan bara instämma i det både Wikki, Indra och Bastian och Tazz och Kram sagt: alla är fullkomligt underbara, var och en på sitt sätt. Och har man sett lilla Nikitas ögon från den dag hon kom in på katthemmet och jämför dem med hur de ser ut idag, så ser man att ljuset har börjat tändas där redan. Den som väljer att få henne till familjemedlem kommer inte att ångra sig!

  1. Mjau, och det är den finaste gåvan av alla, när man får se livsgnistan återvända i en skyggkatts ögon! Det smäller högre än toppvinst på Bingolotto! NosPuss Wikki

 3. Oj fler som har lussekatter man får rösta på 🙂
  Kan du inte reklama lite för katterna hos Bill & Bull? Våra kandidater för lussekatt 2010 är alla våra katter över 1 år, dvs 11st.
  Varför vi har valt just våra äldre katter är för att de väldigt ofta kommer i skymundan då de flesta bara vill ha små söta kattungar 🙁

  Vill du skriva något om detta så får du gärna använda en eller flera av bilderna 🙂

  http://blogg.djurskyddetbillochbull.se/#home

  1. Men Stora Mjau, det klart att jag ska tassa lite om er fina Lussekattävling också! Och rösta!!! Det kommer på min blogg direkt i morgon bitti! Eller bitti – det kommer när jag vaknat! *spinner*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *