Auktionen: Kom ihåg att uppdatera sidan!

Förlåt att jag är krånglig eller otydlig!! Men alla har inte sett att auktionen rullar vidare i nya färskare inlägg och det gör att det ser ut som att den står stilla i de gamla… Jag ska förtydliga detta! Förlåt!

Och så kan man (På de flesta datorer) trycka på den lilla knappen F5 så uppdateras sidan snabbt!
isorry

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Auktionen: Kom ihåg att uppdatera sidan!”

    1. Mjua jag har också haft sovmorgon… Men Slumpen har redan pangat in 350 kr. Försök igen! TassKram Wikki

    1. Mjau budet antaget – jag lägger in det i nästa nya inlägg som finns om auktionen! Tack! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *