Tips till den händige…

Är julklappspengarna redan slut och ändå inte alla klappar klara?!? Här kommer några FixaTips för den händiga:
blockkatt
En sådan här kattburk gissar jag att man kan skapa både i trä eller keramik. Eller i papp?! Visst är uppsynen härlig!

Har du ett par gamla skrivbordslådor över?
ldor
Med lite sandpapper, färg, såg och fantasi kan dessa gamla lådor (Botten urtagen ur den ena) bli ramen till en cool kattbädd:
klar

Kanske du också har pyssliga julklappstips??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tips till den händige…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *