Vilse anmäld till Lussekatten!

vilse_lussar

Häftigt! Bland alla hundratals inskickade bidrag till Eskilstuna-Kurirens Lussekatt hittar jag Vilse – komplett med tratt och plåster och allt! Och är det NÅGON katt jag tycker förtjänar nominering, så är det han!

Katthemmet i Strängnäs berättar: ”Det här muskelpaketet till katt kommer att bli skitsnygg, lovade veterinären Morten. På bilden har Vilse precis kommit från operationsbordet och ser väl inte alltför snygg ut. Nu får han stå ut med tratt och operationsstygn några dagar, men innan Luciadagen kommer Vilse att vara en snygg och ståtlig katt som tål att exponeras i massmedia och väljas till 2010 års Lussekatt! Vi vill också tala om att Vilse är världens snällaste och mest sällskaplige och tålmodige katt man kan tänka sig. Han älskar att bli klappad och spinner förtjust vid minsta beröring.” I onsdagskväll gick tiden ut för inskick av foton och i helgen gissar jag att vi kan få se vilka katter som det går att rösta på! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Vilse anmäld till Lussekatten!”

 1. Ååååå…Mjaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?….
  Tassar mé!!!

  Mjst…Få inte skrämmseltassen nu om du tassar in till oss 😉

  /Jam & Kram från oss i snön

 2. Snacka om en massa Missar alltså. kan inte vara lätt att välja ut några av dom.

  Hoppas naturligtvis att Kantarellkatten, Maja, och Vilse blir utvalda.

  Helgkramar
  Nalle

 3. Snacka om en massa Missar alltså. kan inte vara lätt att välja ut några av dom.

  Hoppas naturligtvis att Kantarellkatten, Maja, och Vilse blir utvalda.

  Helgkramar
  Nalle

  1. Mjau jag och Tanja är också anmälda men våra bilder har de tappat bort! Så jag vet inte om vi har nån chans att komma med i omröstningen! *suck* Men jsg hoppas att Vilse faktiskt gör det – med tratt och plåster och allt! NosPuss Wikki

 4. Ojojoj, så många kisar 🙂 Men nu hoppas man ju på Vilse just för det han varit med om, extra kul när sånna katter vinner än såna som alltid haft det bra och är söta ändå. Tänk om alla katter i hela världen kunne vara vinnare i att ha det bra och vara älskade, det hade varit skönt. Sen hittade jag en pojkvän till dig 😉 Vilka söta barn ni hade fått 🙂 http://www.ekkoncern.se/ekuriren/lussekatten/lussekatten_detail.php?id=1731

 5. Ojojoj, så många kisar 🙂 Men nu hoppas man ju på Vilse just för det han varit med om, extra kul när sånna katter vinner än såna som alltid haft det bra och är söta ändå. Tänk om alla katter i hela världen kunne vara vinnare i att ha det bra och vara älskade, det hade varit skönt. Sen hittade jag en pojkvän till dig 😉 Vilka söta barn ni hade fått 🙂 http://www.ekkoncern.se/ekuriren/lussekatten/lussekatten_detail.php?id=1731

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *