Vem blir Karlskoga-Kurirens Lussekatt?

Här hittar du länken till bildspelet med de 12 kattdidaterna! Och jag kan ju inte annat än heja lite extra på den här kattdidaten:

lia_k
Den här sötnosen Lia kom från Örebro Katthem till sin familj under 2008 och är pratkvarnen och busfröet i familjen. Henne röstar man på genom att SMSa: KUR LUSSE 7 till 72001. Det kostar 10 kr och röstningen pågår till 6/12. Heja Lia!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vem blir Karlskoga-Kurirens Lussekatt?”

 1. Men va söt. Honom röstar vi på.
  Hur röstar man på Ekurirens katter. Lyckas inte hitta några bilder där bara anmälan ?????
  Har ju några där som vill ha våra röster.
  Nalle

  1. Mjau, ekurirens kattomröstning har inte startat än! De ska nu plocka ut ett gäng katter att rösta på av alla de över 340 som är anmälda – plus att de hade trassel med det tekniska, så att alla katter är inte med på sidan än heller… *suck* Jag bland annat… Men jag hojtar till när det går att rösta! TassKram Wikki

  1. Suck, var för sent ute där. Jag lussar väl för husse och matte här hemma, det går det också! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *