Dags för julkort!?

julkortb
Har du sett Postens reklam för årets julkortsskickande?! Jag blir så glad av att se en lycklig katt skimra på en central plats på affischen… Den ser nästan precis ut som Ville på Landet!
julkortskatt

Att vara julkatt är så spännande! Hur många julkattkort tassar du?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dags för julkort!?”

  1. Vilken härlig bild! Vi skickar fortfarande julkort på det ”gamla” sättet 🙂 Tycker det är så mycket mysigare med riktiga julkort än e-kort. En del säger att man ska tänka på miljön, men posten kör ändå sina rundor hur lite post det än är. Är det då inte bättre om den kör på MYCKET post istället för litet…? 🙂

    1. Mjau man SKA skicka ”riktiga” julkort tycker jag! Det visar en äkta omtanke och den är värd ett frimärke! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *