Modern design för katter

Nu har jag hittat det ultimata kattklösträdet för den design- och stilmedvetna matten, hussen och katten! På SquareCatHabitat finns något av det snyggaste jag sett:

baobab

För den som inte vill ha ulligt, gulligt, plyschigt och sisalrepsinlindat (Samt dammsamlande) till sina katter att klättra i, så finns det här stilrena klösträdet ”Baobab” som går att få i 5 olika träutförande och med inläggen i en mängd färger och material.

baobabhome
För den som vill ha rena ytor på golvet finns också ett vägghängt  hyllsortiment ”Buddha” i samma stil:
homebuddha

Mjau, så var det klösandet också, vad tror ni om dessa klösrutor?

square_riv
Om inte annat så var det väldigt tjusiga kattmodeller här också!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Modern design för katter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *