Kattpaket – vad kan det vara?!

Livbojen kommer att visa framtassarna på Hundcenter i Eskilstuna nu under lördag och söndag på Kattens Dag – och vad mer är: Hundcenter har dessutom ett erbjudande till ALLA som köper katt från Livbojen: Ett ”Kattpaket”!

stampelpbwhiskersandfur1

Som katt kan jag ju inte bli annat än nyfiken på vad det kan innehålla?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattpaket – vad kan det vara?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *