Tuggskydd

Stora matte var med fingrarna i munnen på en förskrämd liten katt här för ett tag sedan… Det blev ett ganska djupt bett och såklart en tur till doktorn. Jag gissar att det är årets 4e antibiotikakur på grund av kattbett! (Hon gör dock samtidigt en insats genom att försöka pracka på en katthemskatt på varenda doktor eller sjuksköterska hon träffar…)

Men nu har Nalle och Lasse och Klakebäckskatterna skickat rejäl nödutrustning för att undvika fler framtida bett:skydd1
Rejäla tjocka höga läderhandskar! Stora matte lovar att i fortsättningen ha dem i väskan när hon åker på förlossningshjälp eller liknande hos skyggisar! *storfnissar*

?Tack för omtanken? säger Stora matte som skrattade gott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tuggskydd”

    1. Mjau – det är en innerlig glädje att ha sådana vänner! Och det är riktiga ”stridshandskar”! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *