Tips om kattnamn

catnamesJag har hittat en amerikansk ”Vi hjälper dig att hitta ett kattnamn!”-databas. Något för den verkligt skeppsbrutne kattdöparen – bara att klicka på bilden! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tips om kattnamn”

  1. haha, underbara. Om det nu bara fanns en sådan på svenska också. Gjorde en sökning på ett namn i kategorin personality och fick upp en hel del roliga namn som skulle passa Puma som t ex banshee.

  2. Ha ha… den där var fin den :-), Det är ju rätt kul att spåna fram namn på katter men det känns ju, åtminstone för mig, som att dom måste vara respektabla för katten. Jag menar, ingen av oss tvåbeningar skulle ju acceptera ett dumt smeknamn/öknamn. En av mina jourkissar heter Pajas och jag tyckte det var ett förskräckligt namn på en så stolt, busig och ständigt kurrande kisse. Så en kväll när jag helt plötsligt fann honom i köket uppe på en bokylla med kokböcker och han själv insåg att han nog inte borde vara där…he he… så tog han ett skutt och råkade dra med sig boken ”Till bords med Strindberg” i farten. Så sedan den dagen så heter han Strindberg ;-). Och matglad är han också. Och han lystrar baske mig till namnet också. Och jodå…. klättrar på bokhyllor gör han fortfarande ;-).

    Micke

    1. Hi hi det är rätt spännande när katter ”väljer” sina namn själva! Stora matte hade en katt som valde sitt namn – hon provade massor av namn och det han lystrade till, det fick han heta. (Det blev MewTwo – numera änglakatt…) Själv har jag hetat bland annat Godis och Pusslan. Men idag är jag absolut bara Wikki! NosPuss Eder Wikipedia *blink*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *