Svimmar din katt också?

…eller vad händer när dina svettiga gympadojor lämnas obevakade?
….kattfniss!https://youtu.be/2FevWJ_sicA

*blink* – här hemma hos oss har husses jobbarstrumpor något av samma effekt som kattmynta ibland… say no more…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Svimmar din katt också?”

  1. Tack för denna humorn en dag som denna, jag älskar att djur fortfarande får mig att skratta sen kvittar det hur knasigt det är, som detta 🙂 Jag har skaffat en blogg, förstår inte hur ni katter orkar för det är döjobbigt, men jag antar att det är det som skiljer katter mot oss mindre begåvade 😉 Jag får inte ens rätt på alla namn, ibland heter jag Jeanette o ibland lillfisen. Får väl ta o bestämma mig 😉

  2. Mjausan vilken rolig film. Husse skrattar öronen av sig. Men jag vill då inte ha sån där otäckt sprej, jag gillar ju skorna som de är. Om man så jamar. *blinkar*

    1. Mjau då skulle du uppleva husses strumpor av god årgång – de är helt beroendeframkallande… *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *