Här kan du läsa mer…

Angel ”Husse” till Varbergakatten Riva, som jag berättade om igår, skriver en bloggspalt om sina skyddslingar! Där berättar han om katternas framsteg och missöden, mamma Riva och ungarna Ebb och Flod – och i gårdagens inlägg står följande:

”Jag vände mig försiktigt för att titta på Riva, hon är den enda som brukar äta när jag är i närheten, ungarna äter på nätterna eller måhända när jag är ute ur lägenheten. Jag får till min lycka se tre huvuden som buffar för att komma åt blötmaten och efter Riva och Ebb gått där ifrån satt Flod kvar och slickade skålen ren och blank och förflyttade den tvärs över rummet och hen drack vatten utan dess like.” Tänk vilken lycka för utefödda katter att få blötmat serverad inne i värmen!? Hoppas bara att den inte gör dem lösa i magen, det har hänt ibland att ny mat gör det lite stinky-poo i kattlådan…

Bild från utetiden:flodebbfruvarberga

Och så skriver han: ”Nu är det tid att krypa till sängs och för första gången ser jag Riva lägga ned sitt huvud mot tassarna, sluta ögonen och se helt fridfull ut och hon är knappt en halvmeter från mig. Hon och hennes småttisar gör mig lycklig.” För mig känns det som att någon har fått en egen familj?!! ? ? ? ? ? Visst är det underbart med hittekatter?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Här kan du läsa mer…”

  1. Men precis så är det ju.
    Våra katter gör oss lyckliga.
    Vore skönt om fler kunde förstå hur gott det är att vara ägd av en eller flera katter.
    Nalle

  2. Ja tänk ändå så helt UNDERBART det är när man för första gången ser att en liten rädd katt känner sig HEMMA! Det är helt enkelt ett litet mirakel och att de alla tre åt tillsammans och vågade stå kvar fast tvåbeningen fanns alldeles bredvid! Att dessutom få se att de törs sova avslappnat…. Vilket helt underbart jobb du har gjort med dessa katter och jag vill önska dig många års lycka tillsammans med din fina kattfamilj, som kommer att bli verkligt keliga – som alla skyggisar blir när de har blivit trygga. Det är så skönt att det finns människor som tänker som du!
    Kram ifrån mig och alla mina söta skyddslingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *