Vinn hos Stanley the Cat!

1000 $ är prissumman som Stanley the Cat delar ut ”FOR BEST PICTURE AND CAPTION!”

stanley_content1

Skicka in din katts klokaste ord tillsammans med en talande bild till Stanleys tävling och få chansen att vinna! Här är tävlingsformuläret! Du kan också komma att få vara med i Stanleys nästa bok!

Den 1 december kommer Uppsalatjejen Tone Gellerstedt, som också skall illustrera Stanleys bok, att dra vinnaren! I en spännande artikel i UNT berättar Tone hur det kom sig att hon fått detta spännande uppdrag:

”Tack vara flera slumpar och bananskal. Jennifer Freed, som skrivit boken, träffade jag första gången på en spanskkurs i Venezuela. För två somrar sedan hälsade jag och min sambo på henne när vi reste runt i Kalifornien. Då hade hennes katt Stanley precis dött och hon hade en idé om att skriva en bok för att sprida det katten hade lärt henne under sina 19 år. Hon behövde en illustratör och jag tyckte att det lät som ett roligt uppdrag. När jag kom hem skickade jag några testkatter till henne som hon gillade.”

Så här kan en Stanley-visdom se ut:

stanley
Så nu är det bara att gnugga nosarna och klura ut våra genialaste kattklokheter och skicka in till tävlingen! Eller hur!??? 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *