Purr-fym…

katyperrypurr

Så var den då äntligen här, Katy Perrys ljuvt doftande och spännande fanTASStiska parfym ”PURR”!

Designen kan jag ju som svensk huskatt inte låta bli att le lite åt – den får mig att först sniffa i luften efter aromen från ett nyöppnat paket Löfbergs Lila om man säger så…

Parfymen finns nu i 30 ml, 50 ml och för den som behöver dränka in pälsen i 100 ml flaskor. Till en början kommer den bara att finnas i visssa utvalda butiker och via Katy Perrys egen internetbutik. Det gäller ju att klösa det bästa ur en ny produkt!

katyperry

Utan att ens ha känt själva doften så får kanske många kattälskare ha-begär i tassarna bara av att se flaskan!

”With a notorious love of all things feline, from appearing on stage dressed as Catwoman to sharing stories of her own cat Kitty Purry, Katy has carried this theme through with both the name and bottle for her debut scent, Purr. In Purr, Katy has created a fragrance which personifies the cute, sexy and unique style which has become synonymous with the Katy Perry brand. Purr is a highly sophisticated yet playful perfume which makes you smile!”

Mjau, det visste du väl redan? Att katter får dig att le?!!

pr_logo

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Purr-fym…”

  1. Jaha nu har vår kära matte beställt parfymen, hon gillade färgen på flaskan och det var därför hon ville ha en på studs.

    Återkommer när vi har luktat på flaskan.

    mjau från
    Pontus och Milou som tycker att Örebro katthem är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *