Ännu en Lussekattävling!

Nya Lidköpingstidningen har också en cool Lussekattävling!
nlt

Du tävlar genom att skicka ett MMS med kattens bild så här:
nlt1

Det har bland annat Prinsens familj gjort och skriver: ”Detta är vår kelgris ”Prinsen” som sex månader gammal kom och knackade på hos oss. Det är nio år sedan och han har inte lämnat tomten sedan dess.”
prinsen
Nog tycker jag att en katt som Prinsen kan bli Lussekatt?! Vi får väl se!!! Du kan se fler insända bidrag här i NLT!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *