Mickes dröm

Häromdagen fick jag en så ljuvlig bloggkommentar från härliga jourkatthussen Micke som berättade om sin kattdröm – och tänk att han klev upp kl 1 på natten för att skriva om drömmen till mig? Jag blir alldeles rörd! Tänk vad jourkissar kan ordna till! *blink* så jag kan inte låta bli att dela den med er också:

”Apropå budgivning och att samla in pengar till hemlösa katter så vaknade jag just upp ifrån en mycket märklig dröm. Har just nu tre busiga akutjourkissar hos mig och det har gjort att sömnen har blivit lite förskjuten hit och dit :-). Nåväl, under kvällen däckade vi alla tre i sängen och sedan drömdes det mycket konstiga drömmar. Bl a befann jag mig på en gigantiskt stor konsert med Per Gessle, Stor ishall där han uppenbart spelade till förmån för hemlösa katter. Backdropen på scenen pryddes av en rörlig film med lekande kattungar alltmedan Gessle själv tillsammans med sitt band spelade Roxettes ”Sleeping in my car”. Det roliga var att delar av publiken hade sina katter med sig också. De satt på axlarna och diggade. Ja, man hade ju hoppats att det var en sanndröm. Pengar lär han ju i allafall ha att dela med sig av :-). Kanske nåt för oss att fila på….hmmmm. Nää, man får väl göra ett försök att få lite nattsömn också :-).”

cathasmanyfishes
Bäste jourhusse, den drömmen ? delar jag gärna med dig..? Jag tror på en mening med det mesta… *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *