Vem är först med Katy Perry’s ”Purr”?

katyperrycatsuitlg
Katy Perry´s nya parfym PURR lanseras i november och man kan ju undra när den kommer till Sverige. Hela paketeringen har lyckats hållas tämligen hemlighetsfull – det finns ännu ingen bild på den kattformade parfymflaskan som beskrivs ”in the shape of a cat, entailing ”…twinkling jeweled eyes, metallic accents and opulent lavender shading.”  Själva doften är sammansatt enligt följande:
Top: Peach Nectar, Apple, Green Bamboo
Middle: Jasmine Blossom, Pink Freesia, Bulgarian Rose
Bottom: Vanilla Orchids, White Amber, Sandalwood, Musk

Frågan är om det är lika effektivt som detta:

https://youtu.be/zLq2-uZd5LY
Vi får väl se…. *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vem är först med Katy Perry’s ”Purr”?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *