Katthjälparna i Livbojen kommer i tidningen!

Hurra vad jag blir glad – äntligen får eldsjälarna i Livbojen lite PR: Tidningen Eskilstuna-Kuriren kommer för att göra ett reportage den här veckan om deras arbete med Torshälla-kolonin!

Som Sara skriver: ”Vi kommer att trycka på punkter som är jätteviktiga och som vi vill skall spridas: Till exempel hur viktigt det är med kastrering av vuxna katter, att många människor inte tar sitt ansvar för sina djur och hur det kan bli när ett helt område struntar i att bry sig, hur lätt antalet katter kan spåra ur. Alla tror att någon annan skall göra ”jobbet” men ingen gör något åt saken.”iris
Och många är de, små och räddögda, de kattungar och katter som Livbojen tar in och ger en chans!

Jag kommer snart med nya fina auktionsobjekt till deras förmån!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katthjälparna i Livbojen kommer i tidningen!”

  1. Hej Wikki! Igår var kuriren och intervjuade matte och Sara, jag har fått tassat till mig att de skötte sig bra, men matte tror inte det blir fina bilder på henne (visst är människor konstigt fåfänga!!??) Men goda nyheter från Torshällakatterna, Piffi har fått hem! Hon var ju skyggast av alla men kröp upp i famnen hos familjens tonårspojke och la sig!! Hon valde sin husse helt klart! Muskot och Cinnamon var däremot duktiga igår och lät sig fotas jättefint! Så nu kanske matte kan få lite samtal om dem! Så fort de är klart så kan matte och Sara åka tillbaka och fånga in några till! BRA VA? Nehe klösbrädan kallar och matte vill ha tillbaka tangentbordet!
    Tasskramar
    Siri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *