Världens finaste marknadskatt

Gissa vem det kan vara???!

Ledtrådar:

Svartvit till färgen
Har en vit strimma på nosen
Samlar in pengar till hemlösa katter
Följer med sin matte på äventyr

Vem tror ni det är?

Ska vi avslöja svaret???

pil
sren4
Just det: Wikki och Sören!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Världens finaste marknadskatt”

  1. jag tycker du e så söt Wikki…med din rutiga nos och muffiga goa päls…matte säger att hon önskar att vi bodde lite närmare er så vi kunde få träffa dig i verkligheten…

    spinner högt

    Indra

  2. Matte fick träffa Sören ännu en gång på Marknaden i Torsås som var förra fredagen. Hon har ju tidigare träffat denna coola katt på kattutställningen i kalmar, där hon fotograferade en hel del. Han charmar verkligen alla som går förbi har Matte märkt.

  3. Att du är bäst på att tassa ihop slantar till hemlösingar vet jag. Bra att du får hjälp av Sören nu också. Jamars vad mycket hjälp det kommer att bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *