Sören visar framtassarna!

sren2
Tänk att en hittekatt från ett katthem kan bli utställningskatt! Lilla Sören, adopterad från katthemmet Kompis av Nalle och Lasse, gör kometkarriär – han är BÅDE marknadskatt och utställningskatt numera! I helgen blev han utställd på Calmare kattklubb i Kalmar och fick en fin bedömning:
11
Jag förstår mig inte så värst på sådana här papper, men nog ska Sören med tiden bli en sådan där BIS och Champion och allt vad det heter? Han behöver bara växa i pälsen helt och träna! Heja Sören!

Och visst har matte gjort vackert burskynke med Sörens porträtt? Man kan lugnt säga att det är lite Wikki över honom, eller hur?! *blink*

Som katt utan stamtavla tävlar man i huskattklassen, som är uppdelad på långhåriga katter och korthåriga katter. Och faktum är att det finns många framgångsrika hittekatter som ställs ut! Fint, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sören visar framtassarna!”

 1. Ja ni Igår var han och blev kastrerad som hittekatt skall vara och hade uppvisningar för personalen på kliniken.

  Fick bedömningen speciell där.

  Nu har Sören en liten utmaning till Wikki.
  Jag ställer upp i Örebro gör du? eller Nova kanske eller varför inte någon av landetkatterna ??

  FLER HUSKATTER PÅ UTSTÄLLNINGARNA höjer deras status.

  Husses ide

  1. Mjau, Sören, jag önskar vi kunde anta utmaningen – men jag kan inte ställa upp i januariutställningen, min klippta päls har inte vuxit ut helt tills dess… Till juni-utställningen möjligen!
   Nova har inte psyke som utställningskatt tyvärr, och den av Stora mattes katter som möjligen skulle platsa är Tanja, som är för FET!!! Henne lär vi inte kunna banta hur vi än försöker för hon finner mat överallt… Hm juni – matte lär få börja trimma min päls redan i mars om vi ska klara det. Måste jag??! ? TassKram Wikki
   PS Bra gjort att ha kastrerat & fixat! Duktig pojke!

  1. Mjau j då det finns flera katter från ”mitt” katthem i Örebro som också varit framgångsrika, så det är bara att prova i utställningsringen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *