Apropå teknikproblem

jlvnl

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Apropå teknikproblem”

    1. Mjau hi hi det kan vara så att vi katter förstår mer av teknik än våra människor?! Jag är t ex en utmärkt kabelavbitare… NosPuss Wikki

  1. Mjau! Ni anar inte vad jag micklar till det med mattes mac! Om jag kliver fram å tebax på den där grejen med roliga knappar på så händer det saker må ni tro! Jag har lyckats att fippla iväg en massa mejl till den där kuliga grejen som ser ut som en jättestor vattenhink! Matte blev jättehispig innan hon hittade dom!

    JamFniss

    Indra

    1. Mjau, jag skriver ju helt på egen tass – säkert! Men jag har lovat att inte tassa bort för mycket av mattes mail eller program. Skräpmailen får jag däremot dumpa i kattlådan! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *