Stewie – lite mer katt än andra…

maincat
…på längden i alla fall! Maine coonen Stewie har nämligen just skrivits in i Guinness Rekordbok med sin längd på 123,2 centimeter! Den 4-årige katten från Reno, Nevada, gör skäl för sin titel och syns nu i tidningar över hela världen. Hans matte Robin hoppas att han nu kan göra framtida karriär som omslagskatt på t ex någon god kattmat!Information om rasen sprids också, och så här skriver t ex ryska Ria Novosti: ”Maine Coons, also known as American ring-tailed raccoon cats, are one of the largest breeds of domestic cats. Along with the large body and long, flowing coat, they have strong big claws capable of driving them into walls.” Hmmm…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Stewie – lite mer katt än andra…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *