Universum i en katts öga

princess
Nej, bilden är inte bearbetad – Princess har så här magiska ögon!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Universum i en katts öga”

  1. Mjau vilka ögon! Hon ser ut som en utvald katt, som en sån dör trollkatta, mja det säger ju norrmännen om såna som jag, Norska skogisar, för denna katt e då en sån

    Vacker!

    Nosbuff
    Indra

    1. Trollkatt, det hade jag inte hört förut, vad fint det låter! Hemligt och magiskt och alldeles speciellt! Det ska jag komma ihåg! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *