Konsten att sova

Jag bara måste visa den här bilden:

smnkonst1
Om det är något vi katter är bra på, så är det sömn… Ni människor borde ta efter oss lite oftare – sova middag, sova lurar, sova katt…

catrestinginbed  Gör det nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Konsten att sova”

  1. Som väl är så vet inte vi katter vad huvudvärk är – om vi inte bankat i skalle i nåt hårt vill säga. *fniss* NosPuss Wikki

 1. Mjaaam, det ser väldans skönt ut…om man e en liten knubbig gosekisse, ja jag menar den översta missen förståss…

  Den andra lilla plutten som sover under täcket..mjaha det skulle kunna va mej…jag ligger minsann under mattes täcke varenda kväll. Hon tycker om när jag stryker mig mot hennes mage och slickar lite på henne…De e lustit men mattar smakar förjamat gott!

  Nosis på dej Wikki!
  Indra

  1. Mjau, alla har vi våa speciella platser som känns bäst. Stora matte, som delar säng med 4 katter vet precis vilken som ligger var, vilken som vill in under täcket, vill ha kudde o s v. Och hos oss sover Nova med husse och jag med matte. Det är sååååå mysigt! TassKram Wikki

 2. Jo du Gumman.
  Testar med allt här. Snälla tabletter som gör att man skall sova gott. (ja det gör dom men 12 timmar blir lite för mycket även för mig.
  (Skönt att man skall bli katt i sitt nästa liv hoppas jag)Att kattnappa hela dagarna kanske skulle kunna göra mig hyfsat normal.
  Helgnospussar till dig o familjen.
  Nalle

  1. Hi hi ja man kan fundera på – vad är normalt egentligen? Varför slappnar ni människor inte bara av och låter kroppen följa sin rytm? Som det blir… Var rädd om dig, hjärtevän, det är det viktigaste! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *